Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ



                   ΠΡΟΣΦΟΡΑ   ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


                                               ΕΒΔΟΜΑΔΑ   24/1/2011 - 30/1/2011


                         ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ   ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΜΑΣ 

                                 ΚΕΙΚ  CRÈME DE LA CRÈME  !!






                ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ     

        ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΑΣ  ΚΆΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ



                                  ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ  20% 




  ΣΤΑ ΠΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ , ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 

               ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΉ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΑΣ!!

         ΕΜΕΙΣ ΑΠΌ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΌΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ 

                ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ   ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ

                                                                                                                                            ΣΑΣ     ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ



























































































Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Η Συμμετοχή Ανταμoίβεται




Κάθε μέρα από τις 07:00 μέχρι τις 10:00 στην πρωινή εκπομπή του ALPHA πάνω στην ώρα με το Σπύρο Λάμπρου και την Έλενα Παπαβασιλείου η συμμέτοχη στην ομάδα της εκπομπής ΑΝΤΑΜΟΊΒΕΤΑΙ από το ζαχαροπλαστείο μας .......




Το καλύτερο μήνυμα θα έχει μια γλυκιά ανταμοιβή

το Μόνο που έχετε να κάνετε είναι άπλα να συμμετέχετε στην ομάδα του πάνω στην ώρα 



http://www.facebook.com/pages/Alpha-TV/147121258662308#!/group.php?gid=133672943677



ΑΣ ΓΊΝΟΥΜΕ Η ΠΟΙΟ ΜΕΓΆΛΗ ΓΛΥΚΙΆ ΠΡΩΙΝΉ ΠΑΡΈΑ

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Συνθέσεις Δώρων

Όμορφες προτάσεις για πρακτικά δώρα με προσωπικό στυλ, πολύ μεγάλη ποικιλία από καλάθια με ποτά και γλυκά σε πρωτότυπες συσκευασίες και διάφορα μικρο δωράκια φιλοτεχνημένα σε ασήμι, κρύσταλλο. κασσίτερο, δέρμα, ξύλο και ενημερωμένη κάβα από ελληνικές ετικέτες κρασιών αρκετές επιλογές σε αλκοολούχα ποτά και γαλλικές σαμπάνιες. Έχουμε τη δυνατότητα αποστολής των επιλογών σας σε όλη την Αττική.

παιδικά πάρτυ - CATERING

http://www.cremedelacreme.com.gr/items.php?catid=2


Αναλαμβάνουμε παραγγελίες σε τούρτες και γλυκάκια γάμου ή βάπτισης, γενεθλίων, παιδικά πάρτυ και κάθε είδους εκδήλωσης , προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις και επιλογές, ανάλογα με τις απαιτήσεις για την οργάνωση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης στο δικό σας χώρο. Ανάλογα με την εκδήλωση επισκεπτόμαστε το χώρο σας και σχεδιάζουμε μαζί την εκδήλωσή σας, από το coctail υποδοχής, το μενού, το στολισμό, ακόμα και τα δωράκια των προσκεκλημένων.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Επιχειρηματικά αλλά και προσωπικά δωρα

Επιχειρηματικά αλλά και προσωπικά δωρα σε πρωτοτυπες συσκευασίες αλλά και ελκυστικές τιμές με προτάσεις που ξεκινούν απο 9 ευρω που αναλαμβάνουμε την αποστολή τους σε ολη την αττική αλλα και σε άλλες περιοχές με χρήση εταιρίας courrier

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ


http://www.facebook.com/group.php?gid=133672943677

Ο Σπύρος Λάμπρου και η Έλενα Παπαβασιλείου μας καλωσορίζουν στην παρέα τους, με το πιο φρέσκο, μοντέρνο, ενημερωτικό πρωινό πρόγραμμα. Η εκπομπή «Πάνω στην ώρα», η διαφορετική πρωινή τηλεοπτική πρόταση του Alpha, ήρθε και τη νέα τηλεοπτική σεζόν ανανεωμένη, με φρέσκιες ιδέες και εναλλακτική ματιά, για να εστιάσει την κάμερά της σε ό,τι συνθέτει το παζλ της καθημερινότητάς μας, ό,τι μας απασχολεί, ό,τι πρέπει να γνωρίζουμε, ό,τι κάνει καλύτερη τη ζωή μας. Οι πρώτες ειδήσεις της ημέρας, ο ρυθμός της επικαιρότητας, ρεπορτάζ με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο, χρήσιμες συμβουλές για τον καταναλωτή, έξυπνες λύσεις για μια καλύτερη ζωή, ό,τι συζητείται στην πόλη, ειδικές στήλες, lifestyle, νέες τάσεις, όλα θα έρχονται ….πάνω στην ώρα! Η εκπομπή δίνει και φέτος μια άλλη νότα στα πρωινά μας!

Επικοινωνία με Creme de la creme

γίνετε μέλη των ζαχαροπλαστείων μας και να έχετε ΠΡΩΤΟΙ τις προσφορές - προτάσεις για εκδηλώσεις........


http://www.cremedelacreme.com.gr/contact.php

"ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ"


Το Madeleine Creme De La Creme καλημερίζει και ξεσηκώνει το πλατό του ALPHA με μυρωδιές και γεύσεις... 



ΔΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΡ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΚΠΤΩΣΗ 15%

Ο Γέρακας έχει γίνει πόλος έλξης για όλους τους πρωταγωνιστές της εγχώριας σόου μπίζ.Αιτία;
 Tο διάσημο Creme de la Creme ( Λ.Μαραθώνος 96 τηλ. 210 6048827) με τις ιδιαίτερες γεύσεις του αλλά και τις προσιτές του τιμές που έχει τρελάνει τους ουρανίσκους.Αγαπημένα πρόσωπα όπως η Ελένη Μενεγάκη , η Έλενα Παπαβασιλείου , η Ρούλα Κορομηλά , ο Σπύρος Λάμπρου, ο Γιώργος Σφακιανάκης , ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,η Ναταλία Δραγούμη,η Ελένη Φουρέιρα κ.ά έχουν δοκιμάσει τα μοναδικά γλυκά του Creme de la Creme στον Γέρακα.Για φέτος τα Χριστούγεννα η ομάδα έχει ετοιμάσει πανδαισία γλυκισμάτων από πολλές χώρες ενώ τα μελομακάρονα με το μέλι Κυθήρων και τους παραδοσιακούς κουραμπιέδες , κάνουν θραύση.όπως επίσης και τα υψηλής αισθητικής δώρα τα οποία μάλιστα στα στέλνουν και όπου εσύ το επιθυμείς.

πηγή ¨Faceloot1

creme de la creme

www.cremedelacreme.com.gr




Με πολύ μεράκι και αγάπη, για τις μικρές καθημερινές αμαρτίες, φρεσκοψημένα αρτοποιήματα, γλυκά καθημερινής παραγωγής μας, με ιδιαίτερη ευαισθησία, με προσοχή στη λεπτομέρεια και στην υγιεινή, με αγνά υλικά, χωρίς χρώματα, χωρίς χημικά αρώματα και συντηρητικά σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε αρτολιχουδιές, γλυκά & catering.

Στα καταστήματα μας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντα για coffee & lunch break, επαγγελματικά meetings τα οποία έχουμε τη δυνατότητα να παραδώσουμε και στο χώρο σας. Επίσης πολλές πρωτότυπες επιλογές σε επιχειρηματικά και προσωπικά δώρα με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Αττική.

Αναλαμβάνουμε παραγγελίες σε τούρτες και γλυκάκια γάμου και βάπτισης, γενεθλίων, παιδιά πάρτι και κάθε είδους εκδήλωσης. Catering σε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις και επιλογές ανάλογα με τις απαιτήσεις για την οργάνωση μιας ξεχωριστής εκδήλωσης στο δικό σας χώρο.

Στην προσπάθειά μας για υγιεινή διατροφή αλλά και για τους πελάτες μας με ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες (διαβήτης, χοληστερίνη), έχουμε δημιουργήσει μια πλούσια ποικιλία σε εδέσματα, γλυκά και αλμυρά, χωρίς ζάχαρη, χωρίς βούτυρο και χωρίς αλάτι, τα οποία δεν υπολείπονται σε γεύση!

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας παρουσιάσουμε ξεχωριστές προτάσεις και ιδέες αναλαμβάνοντας την δέσμευση κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι και να σας προσφέρουμε μοναδικές γλυκές απολαύσεις απόλυτα ελεγμένες και με άριστη ποιότητα.

Υπεύθυνος: Μάγδα Αλυσανδράτου